Vissza

ELBALLAGTAK A 8. OSZTÁLYOS DIÁKOK

 

         2008. június 14-én a 16 végzős diák tiszteletére ünneplőbe öltözött minden és mindenki. Virágdíszben pompázott az általános iskola és településünk kultúrháza is.

         A ballagó diákok hozzátartozói és az iskolánk itt maradó diákjai zsúfolásig megtöltötték a kultúrházat.

Felcsendültek a ballagási dalok és Laczkóné Szloboda Margit osztályfőnök vezetésével megérkeztek a ballagó tanulók is. Az ünnepségen sorra hangoztak fel a búcsúzó és búcsúztató versek és dalok. A ballagó nyolcadik osztályos tanulók nevében Zagyi Zita köszönt el az itt maradóktól. Beszédében megköszönte a szülőknek, a pedagógusoknak és az osztályfőnököknek a nyolc év munkáját, majd elköszönt az alsóbb évfolyamos tanulóktól is.

Az itt maradók nevében Bálint Edina, 7. osztályos tanuló köszönt el a nyolcadikosoktól. Beszédében felidézte a közösen eltöltött évek eseményeit, majd sok sikert és kitartást kívánt a további évekhez.

Szepesi Nándor igazgató úr a tisztelet köré font ünnepi beszédével és oltalmazó szavaival engedte el ballagó diákjait; majd Zagyi Zsoltné igazgatóhelyettes asszonnyal együtt átadták az iskola emléklapját és a Polgármesteri Hivatal ajándékát.

Immár második alkalommal került sor a jutalomkönyvek mellett Az év tanulója-díj átadására. A tantestület döntése alapján ebben az évben ezt a díjat Sárai Evelin (3.o.) és Kerekes Réka (6.o.) kapta.

Szintén második alkalommal került átadásra a Kiss Attila Alapítvány jóvoltából Az iskola legsikeresebb tanulója-díj is, melyet Zagyi Zita ballagó diákunk vehetett át.

A ballagás zárásaként a Szózat után az Il Silentio dallamaira a végzős diákok búcsút intettek általános iskolájuknak.

Webmester: g-art